Haal snel en voordelig je auto- of motorrijbewijs in Leidschendam Bij onze rijschool staan we klaar om je te helpen je rijvaardigheden te ontwikkelen.

Dé Beste Autorijschool van Leidschendam

Ontdek de beste rijschool in Leidschendam voor het behalen van je rijbewijs. Professionele instructeurs, flexibele lestijden, gratis proefles en betaalbare lespakketten.

Proefles Aanvragen Proefles Aanvragen
Proedleszelf Proefles
Rijopleiding Rijopleiding
 • Herman
 • Groep
 • Joepdenhaag
Eind Resultaat

Rijschool Leidschendam

Bij rijschool de Flits geloven we dat rijlessen meer zijn dan alleen het leren besturen van een auto; het gaat om het ontwikkelen van de vaardigheden en het zelfvertrouwen die nodig zijn om veilig de weg op te gaan.

Met onze professionele instructeurs en gestructureerde lesprogramma's ben je verzekerd van een grondige en effectieve rijopleiding die aansluit op jouw individuele behoeften.

GRATIS Proefles
Rijschool Voorburg Rijschool Leidschendam Proefles

Autorrijles Tarieven

LOSSE PRIJZEN

60,-
 • Theorie leerstof (online) € 60,-
 • Tussentijdse toets € 245,-
 • Praktijkexamen CBR € 310,-
 • Praktijk herexamen CBR € 310,
 • BNOR Examen € 320,-

voordeelpakket 1

1330,-
 • Gratis Proefles
 • 20 uur rijles € 50,- p/u
 • Praktijkexamen € 290,-
 • Theorie leerstof (online) € 40,-

voordeelpakket 2

2290,-
 • Gratis Proefles
 • 40 uur rijles € 50,- p/u
 • Praktijkexamen € 290,-
 • Theorie leerstof (online) GRATIS
Waarom voor Ons Kiezen?
ERVAREN INSTRUCTEURS

Onze instructeurs zijn gekwalificeerd en ervaren. Ze bieden niet alleen deskundige begeleiding, maar ook een vriendelijke en ondersteunende leeromgeving.

FLEXIBELE LESUREN

We begrijpen dat het leven druk kan zijn, daarom bieden we flexibele lesuren aan. Of je nu 's ochtends, 's avonds of in het weekend wilt lessen, wij zijn er voor jou.

BETAALBARE TARIEVEN

Kwalitatieve rijlessen hoeven niet duur te zijn. We bieden betaalbare lespakketten aan, zodat rijden toegankelijk is voor iedereen.

DIGITALE INSTRUCTIEKAART

Met de digitale leskaart houd je snel en gemakkelijk de vorderingen bij. Via de LeerlingApp kan de leerling zijn/haar eigenafspraken, leskaart en facturen inzien.

VLOTTE COMMUNICATIE

Wij reageren altijd binnen 24 uur op een nieuwe of een lopende aanvraag.

EEN RUIM AANBOD

Wij hebben een ruim aanbod. Vraag je de proefles vandaag aan? Dan kan je binnen 2 dagen beginnen met je auto of motorrijles.

2800+
15+
88%
1500+

Motorrijles Leidschendam

Leer Motorrijden in de Volgende Steden met Rijschool de Flits

In Leidschendam streven we ernaar om motorrijlessen toegankelijk te maken voor iedereen. Met flexibele lesuren en persoonlijke aandacht van onze instructeurs, kun je op je eigen tempo leren en vertrouwen opbouwen op de weg. Of je nu in het drukke stadsverkeer wilt leren navigeren of de uitgestrekte wegen van het platteland wilt verkennen, we staan klaar om je te helpen jouw motorrijvaardigheden te ontwikkelen in Leidschendam en de omgeving.

Neem vandaag nog contact op met Rijschool de Flits voor meer informatie over onze motorrijlessen of vraag een gratis proefles aan.

Ontdek Onze Motorrijles in Jouw regio

Wil je de vrijheid van motorrijden ervaren? Rijschool de Flits is actief met motorrijlessen in de volgende steden:


Leer Autorijden in de Volgende Steden met Rijschool de Flits

Bij Rijschool De Flits begrijpen we dat iedereen een unieke leerstijl en agenda heeft. Daarom bieden we flexibele lessen die zijn afgestemd op jouw behoeften.
Of je nu liever 's avonds of in het weekend lest, of je snel wilt vorderen of liever op je eigen tempo leert, wij hebben een lesplan dat bij jou past.
Met onze persoonlijke aandacht en maatwerklessen, zorgen we ervoor dat je comfortabel en zelfverzekerd achter het stuur zit bij elke les.

Bij Rijschool De Flits bedienen we met trots een breed scala aan gebieden in en rond Leidschendam, zodat je op elke locatie kunt vertrouwen op onze professionele en persoonlijke rijlessen.

Rijschool Leidschendam

Ontdek Onze Rijschool in Jouw regio

Wil je snel en Voordelig je rijbewijs halen? Rijschool de Flits is actief met autorijlessen in de volgende steden:

Veel geslaagden gingen je voor!