Snel, goed en voordelig je motorrijbewijs halen in Rijswijk Ontdek Topkwaliteit Motorrijlessen in Rijswijk - Boek nu een Gratis motor proefles!

Dé Beste Motorrijlessen van Rijswijk en de omgeving.

Bij motorrijschool de Flits geloven we in het leveren van hoogwaardige motorrijlessen die de weg vrijmaken voor jouw rijvaardigheid en vertrouwen. Ontdek vandaag nog waarom motorrijschool de Flits de beste keuze is voor jouw motorrijopleiding in Rijswijk!

Motorrijles Rijswijk de Flits Proefles
Rijopleiding AVB Rijopleiding AVB
Rijopleiding AVD Rijopleiding AVD
 • motorrijles Leidschenveen
 • Groep
 • Joep Rijswijk
Eind Resultaat

Motorrijlessen in Rijswijk

Ben je klaar om de weg te veroveren en de ultieme vrijheid op twee wielen te ervaren in Rijswijk Bij Motorrijschool de Flits zijn we gepassioneerd over het begeleiden van motorliefhebbers zoals jij naar veiligheid en zelfvertrouwen op de weg.

Onze motorrijlessen in Rijswijk zijn ontworpen om je niet alleen voor te bereiden op het behalen van je rijbewijs, maar ook om je te transformeren tot een zelfverzekerde en bedreven motorrijder. Klaar om te starten? Neem contact met ons op voor een gratis proefles en ervaar zelf waarom rijschool de Flits de beste keuze is voor motorrijlessen in Rijswijk.

GRATIS Proefles
Motorrijles Rijswijk Motorrijlessen in Rijswijk Motorrijschool Rijswijk

Motorrijles Tarieven

LOSSE PRIJZEN

55,-
 • Gratis Proefles
  bij aanschaf van een leerpakket
 • AVB Examen €220,-
 • AVD Examen €320,-
 • Theorie leerstof (online) € 60,-

*Voordeelpakket 1*

1520,-
 • Gratis Proefles
 • 20 uur (10 rijlessen van 2 uur)
 • Gratis theorie leerstof t.w.v. €60,-
 • AVB + AVD Examen
 • GRATIS AVB Herexamen

*Voordeelpakket 2*

1799,-
 • Gratis Proefles
 • 30 uur (15 rijlessen van 2 uur)
 • Gratis theorie leerstof t.w.v. €60,-
 • AVB + AVD Examen
 • GRATIS AVB Herexamen
Waarom kiezen voor onze motorrijlessen in Rijswijk?
ERVAREN INSTRUCTEURS

Onze instructeurs zijn gekwalificeerd en ervaren. Ze bieden niet alleen deskundige begeleiding, maar ook een vriendelijke en ondersteunende leeromgeving.

FLEXIBELE LESUREN

We begrijpen dat het leven druk kan zijn, daarom bieden we flexibele lesuren aan. Of je nu 's ochtends, 's avonds of in het weekend wilt lessen, wij zijn er voor jou.

BETAALBARE TARIEVEN

Kwalitatieve rijlessen hoeven niet duur te zijn. We bieden betaalbare lespakketten aan, zodat rijden toegankelijk is voor iedereen.

DIGITALE INSTRUCTIEKAART

Met de digitale leskaart houd je snel en gemakkelijk de vorderingen bij. Via de LeerlingApp kan de leerling zijn/haar eigenafspraken, leskaart en facturen inzien.

VLOTTE COMMUNICATIE

Wij reageren altijd binnen 24 uur op een nieuwe of een lopende aanvraag.

EEN RUIM AANBOD

Wij hebben een ruim aanbod. Vraag je de proefles vandaag aan? Dan kan je binnen 2 dagen beginnen met je auto of motorrijles.

1500+
15+
93%
82%

Bij onze motorrijschool in Rijswijk bieden we niet alleen motorrijlessen aan voor standaard motorfiets, maar ook voor A1-motor. Onze ervaren instructeurs begeleiden je op een zorgvuldige en professionele manier door het leerproces, waardoor je vertrouwd raakt met het rijden op lichtere motorfietsen die voldoen aan de A1-categorie.

Het A1-rijbewijs opent de deur naar de vrijheid van het motorrijden, speciaal ontworpen voor jonge rijders en beginners die hun passie voor motorfietsen willen verkennen. Met een A1-rijbewijs kun je motorfietsen besturen met een cilinderinhoud tot 125cc en een maximaal vermogen van 11 kW (15 pk). Hoewel deze categorie misschien beperkt lijkt, biedt het nog steeds een ongeëvenaarde vrijheid op de weg.

Ontdek onze op maat gemaakte A2 motorrijlessen bij onze rijschool in Rijswijk Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden door het leerproces, waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van essentiële rijvaardigheden en het bevorderen van veiligheid op de weg. Met onze flexibele lesaanpak en professionele begeleiding, ben je goed op weg om je A2-rijbewijs te behalen en te genieten van de vrijheid van motorrijden.

Het A2-rijbewijs is een stap vooruit voor motorliefhebbers die klaar zijn om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Met het A2-rijbewijs kun je motorfietsen besturen met een vermogen tot 35 kW (47 pk) en een vermogen-gewichtsverhouding van niet meer dan 0,2 kW/kg. Dit biedt een perfecte balans tussen kracht en beheersbaarheid, waardoor je de mogelijkheid hebt om te genieten van krachtige prestaties terwijl je nog steeds binnen veilige grenzen blijft.

Bij onze rijschool in Rijswijk bieden we ook motorrijlessen voor het A-rijbewijs, waarmee je volledige toegang krijgt tot motorfietsen van elk vermogen. Onze ervaren instructeurs begeleiden je met deskundige instructie en professionele begeleiding, zodat je zelfverzekerd en veilig de weg op kunt. Met onze op maat gemaakte lespakketten en flexibele lesuren, ben je goed op weg om je A-rijbewijs te behalen en te genieten van ultieme vrijheid op twee wielen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Het A-rijbewijs opent de deur naar een wereld van grenzeloze mogelijkheden op de weg. Met dit rijbewijs kun je elke motorfiets besturen, ongeacht het vermogen, waardoor je de vrijheid hebt om je passie voor motorrijden volledig te verkennen. Van krachtige sportfietsen tot comfortabele tourmotoren, het A-rijbewijs geeft je de mogelijkheid om te genieten van elke rit op jouw eigen voorwaarden.


Veelgestelde Vragen

Door het grote aantal rijinstructeurs is de wachttijd kort, binnen 2 dagen kan je beginnen met jouw rijlessen.

Op basis van de resultaten van een proefles kan de intructeur een inschatting maken hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben.

Wij geven rijlessen door de weeks en ook in het weekend van 08.00 uur t/m 22.00 uur.

Een Losse motorrijles kost €50,- en duurt 60 minuten. Let op: Bij veel rijscholen duurt 1 les maar 50 minuten.
Als je het tarief van €45,- voor 50 minuten omrekent naar een tarief voor 60 minuten, dat kom je uit op een tarief van €54,-

Ja de proefles is zeker vrijblijvend! Wij werken graag samen met mensen die het leuk en prettig vinden om met ons te werken. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze motorrijschool.