Ontvang Kwalitatieve Motorrijlessen in Pijnacker Klaar om de weg op te gaan? Neem vandaag nog contact op met Rijschool de Flits om je eerste motorrijles in Pijnacker te plannen.

Dé Beste Motorrijlessen in Pijnacker bij Rijschool de Flits

Ben je op zoek naar motorrijlessen in Pijnacker? Bij Rijschool de Flits ben je aan het juiste adres! Onze rijschool staat bekend om zijn professionele aanpak, ervaren instructeurs en flexibele lestijden.

Proefles
Proedleszelf Rijopleiding AVB
Rijopleiding AVD Rijopleiding AVD
 • Sjoer
 • Groep
 • Joepdenhaag
Eind Resultaat

Motorrijlessen in Pijnacker!

Bij Rijschool de Flits streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in motorrijles. Onze instructeurs zijn ervaren en volledig gecertificeerd, waardoor je kunt vertrouwen op deskundige begeleiding tijdens elke les. We begrijpen dat iedereen een unieke leerstijl heeft, daarom passen we onze lessen aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, we zijn er om je te helpen slagen.

Onze motorrijlessen zijn ontworpen om je alle nodige vaardigheden bij te brengen om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan. Ongeacht je ervaringsniveau, wij passen onze lessen aan om aan jouw behoeften te voldoen.

GRATIS Proefles
Motorrijschool de Flits: Pijnacker Motorrijschool de Flits: motorrijlessen Pijnacker Motorrijschool de Flits: motorrijles Pijnacker

Motorrijles Tarieven

LOSSE PRIJZEN

55,-
 • Gratis Proefles
  bij aanschaf van een leerpakket
 • AVB Examen €220,-
 • AVD Examen €320,-
 • Theorie leerstof (online) € 60,-

*Voordeelpakket 1*

1520,-
 • Gratis Proefles
 • 20 uur (10 rijlessen van 2 uur)
 • Gratis theorie leerstof t.w.v. €60,-
 • AVB + AVD Examen
 • GRATIS AVB Herexamen

*Voordeelpakket 2*

1799,-
 • Gratis Proefles
 • 30 uur (15 rijlessen van 2 uur)
 • Gratis theorie leerstof t.w.v. €60,-
 • AVB + AVD Examen
 • GRATIS AVB Herexamen
Waarom kiezen voor Rijschool de Flits in Pijnacker ?
ERVAREN INSTRUCTEURS

Onze instructeurs zijn experts in hun vakgebied en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van leerlingen naar hun motorrijbewijs.

FLEXIBELE LESUREN

Bij Rijschool de Flits begrijpen we dat je een druk leven hebt. Daarom bieden we flexibele lestijden aan die passen bij jouw schema.

VERKEERSVEILIGHEID

Veiligheid staat bij ons voorop. We besteden uitgebreid aandacht aan verkeersregels, anticiperen op andere weggebruikers en het ontwikkelen van defensief rijgedrag.

DIGITALE INSTRUCTIEKAART

Met de digitale leskaart houd je snel en gemakkelijk de vorderingen bij. Via de LeerlingApp kan de leerling zijn/haar eigenafspraken, leskaart en facturen inzien.

BASISVAARDIGHEDEN

We beginnen met het aanleren van de basisvaardigheden, zoals het bedienen van de motorfiets, het maken van bochten en het uitvoeren van veilige stops.

EXAMEN VOORBEREIDING

Wanneer je klaar bent, helpen we je bij de voorbereiding op het officiële motorrijexamen. We zorgen ervoor dat je vol vertrouwen aan het examen kunt deelnemen en succesvol kunt slagen.

1500+
15+
93%
82%

Motorrijles Pijnacker

Motorrijles Pijnacker en de omliggende gebieden

Wil je de wind door je haren voelen en de vrijheid van de open weg ervaren?
Bij ons in Pijnacker bieden we motorrijlessen die niet alleen jouw vaardigheden op de weg verbeteren, maar ook je zelfvertrouwen vergroten. Onze ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap naar het behalen van je motorrijbewijs, met persoonlijke aandacht en flexibele lestijden die passen bij jouw schema. Kies voor een unieke leerervaring en start vandaag nog jouw avontuur op twee wielen!

Onze gepassioneerde instructeurs staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar het behalen van je motorrijbewijs.


Leer Motorrijden in de Volgende Steden met Rijschool de Flits

In Pijnacker streven we ernaar om motorrijlessen toegankelijk te maken voor iedereen.
Met flexibele lesuren en persoonlijke aandacht van onze instructeurs, kun je op je eigen tempo leren en vertrouwen opbouwen op de weg. Of je nu in het drukke stadsverkeer wilt leren navigeren of de uitgestrekte wegen van het platteland wilt verkennen, we staan klaar om je te helpen jouw motorrijvaardigheden te ontwikkelen in Pijnacker en de omgeving.

Neem vandaag nog contact op met Motorrijschool de Flits voor meer informatie over onze motorrijlessen of vraag een gratis proefles aan.

Rijschool de Flits: Motorrijlessen Pijnacker

Ontdek Onze Motorrijles in Jouw regio

Wil je de vrijheid van motorrijden ervaren? Rijschool de Flits is actief met motorrijlessen in de volgende steden:

Veel geslaagden gingen je voor!