Rijschool Den Haag

Rijschool de Flits Den Haag


Rijschool De Flits bestaat al sinds 2009 en staat voor pure kwaliteit en continue innovatie. Het is een jong en dynamisch rijschool waarbij ouderwetse waarde en normen nog gelden.

In 2009 zijn wij gestart met het verzorgen van rijlessen in Den Haag. Steeds vaker kregen we de vraag of wij ook rijles in Automaat en Motorrijlessen konden verzorgen. 
Dat doen we nu dus ook!!

Onze bedrijfsfilosofie: ‘Doen’ zit in onze aard! Geen moeilijke verhalen of valse beloftes. Blijf persoonlijk en blijf betrokken; doe het gewoon en doe het vooral goed! 
Zo simpel kan het zijn.
 Autorijden is onze passie!! Als actieve autorijder weten wij wat belangrijk is voor je rijopleiding en staan je met raad en daad bij.


Rijles Automaat Den Haag


Wil jij graag rijles volgen in een automaat? Wij hebben al jaren ervaring in het geven van automaat rijles. Het volgen van automaat rijles kan verschillende redenen hebben. Wat de reden ook mag zijn, als automaat rijschool van Den Haag helpen wij je graag om je op een goede manier snel je rijbewijs te laten halen.

Als je toch al weet dat jouw auto altijd een auto met automaat zal zijn, kun je beter kiezen voor lessen in een auto met automaat versnelling. Omdat je niet hoeft te leren schakel heb je minder lessen nodig. Je bent dus goedkoper uit met rijlessen in automaat.
Door onze jarenlange ervaring en onze goed opgeleide instructeurs kunnen wij u een opleiding aanbieden van hoge kwaliteit en in diverse leertempo’s.

Door onze jarenlange ervaring en onze goed opgeleide instructeurs kunnen wij u een opleiding aanbieden van hoge kwaliteit en in diverse leertempo’s.

Rijlessen Automaat in Den Haag

Wij geven rijlessen in automaat in de volgende steden: Den Haag, Wassenaar, Voorschoten, scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Nootdorp, Pijnacker, Zoetermeer, Delft, Rijswijk en omstreken!
 
Rijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Wil jij je motorrijbewijs halen en opzoek naar een goede motorrijschool in Den Haag? Dan ben je bij ons aan het juiste adre. Wij bieden een professionele motoropleiding aan in Den Haag en omgeving! Dankzij onze ervaring zijn wij in staat de juiste lesmethode bij jou toe te passen, waardoor je vlot, veilig en voordelig je motorrijbewijs kunt halen in Den Haag.

Waarom een motorrijbewijs halen?

Het verkeer wordt steeds drukker, files nemen steeds meer toe. Als je ver van je woonplaats werkt en jij zit steeds in de file kilometers lang, dan is zeker de tijd te overwegen om je motorrijbewijs te halen. Met de motor kan je snel door de files heen, je heb geen last meer van vertragingen, parkeer problemen en daardoor bespaar je dus veel tijd en frustratie. Toeren op een motor maakt je happy, heerlijk rondrijden en uitwaaien op de motor. Als je eenmaal op de weg zit, voel je je zo vrij als een vogel. Bij motorrijschool De Flits ben je aan het juiste adres om je motorrijbewijs te halen. Als je bij ons motorrijlessen afneemt weet je zeker dat je voor kwaliteit en flexibiliteit kiest.

Motorrijles in Den Haag

Wij geven motorrijlessen in de volgende steden: Den Haag, Wassenaar, Voorschoten, scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Nootdorp, Pijnacker, Zoetermeer, Delft, Rijswijk en omstreken!

De voordeligste prijs voor je autorijbewijs

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Losse prijzen

€ 42,-

 • Voor 60 min
 • * Losse rijlessen mogelijk *
  Tussentijdse toets €215,- & Praktijk examen CBR €265,-
  Praktijk herexamen CBR €265,- & BNOR Examen €290,-
Proefles aanvragen
Basispakket

€ 1065,-

 • Alles in 1 pakket
 • *** € 38,- per uur ***
  Theorie Box (Theorieboek en 4 maanden online leren)
  15 uur Rijles, Tussentijdse toets & Praktijk examen
Proefles aanvragen
Voordeel Pakket

€ 1060,-

 • Voordeel pakket
 • ** € 40,- per uur **
  20 uur Rijles
  Praktijk examen
Proefles aanvragen

Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW

Roniet van Bakel

Professionele begeleiding zonder verrassingen achteraf

<
Uitstekende service en begeleiding ✓ Vakkundige en professioneel opgeleide instructeurs ✓
Vrijblijvende intake les ✓ Veiligheid hoog in het vaandel ✓ Nooit teveel betalen

dé rijschool van Den Haag!

Rijschool de Flits Den Haag staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en uitstekende service natuurlijk!

Waarom Wij?

Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn.