Haal snel en voordelig je Autorijbewijs in Automaat Ontdek wie we zijn, onze passie voor veilig rijden en waarom we de ideale keuze zijn voor jouw rijlessen in Automaat.

Rijles Automaat

Rijles Automaat in Den Haag en omgeving.

Rijlessen Automaat

Rijlessen Automaat in Den Haag en omgeving.

Rijschool Automaat

Rijschool Automaat in Den Haag en de omstreken.

Rijles Automaat Den Haag

Welkom bij onze rijschool in Den Haag, waar we gespecialiseerd zijn in het aanbieden van rijlessen in Automaat. Leer autorijden op een ontspannen en efficiënte manier, zonder je zorgen te maken over schakelen. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je snel vertrouwd raakt met het rijden in een automaat, zodat je snel en zelfverzekerd de weg op kunt.

Onze rijinstructeurs zijn gecertificeerd, vriendelijk en geduldig, en ze zullen je begeleiden op elke stap van je rijopleiding. Of je nu een beginner bent of je rijvaardigheden wilt verbeteren, wij staan klaar om je te helpen slagen.

GRATIS Proefles
Automaat Rijles Den Haag Automaat rijlessen Den Haag rijlessen in automaat

Autorijles Tarieven Automaat

LOSSE PRIJZEN

65,-
 • Theorie leerstof (online) € 60,-
 • Tussentijdse toets € 245,-
 • Praktijkexamen CBR € 310,-
 • Praktijk herexamen CBR € 310,
 • BNOR Examen € 340,-

voordeelpakket 1

1450,-
 • Gratis Proefles
 • 15 uur rijles € 60,- p/u
 • Tussentijdse toets € 230,-
 • Praktijkexamen € 280,-
 • Theorie leerstof (online) € 40,-

voordeelpakket 2

2650,-
 • Gratis Proefles
 • 40 uur rijles € 55,- p/u
 • Tussentijdse toets € 200,-
 • Praktijkexamen € 250,-
 • Theorie leerstof (online) GRATIS
Waarom voor Ons Kiezen?
ERVAREN INSTRUCTEURS

Onze instructeurs zijn gekwalificeerd en ervaren. Ze bieden niet alleen deskundige begeleiding, maar ook een vriendelijke en ondersteunende leeromgeving.

FLEXIBELE LESUREN

We begrijpen dat het leven druk kan zijn, daarom bieden we flexibele lesuren aan. Of je nu 's ochtends, 's avonds of in het weekend wilt lessen, wij zijn er voor jou.

BETAALBARE TARIEVEN

Kwalitatieve rijlessen hoeven niet duur te zijn. We bieden betaalbare lespakketten aan, zodat rijden toegankelijk is voor iedereen.

DIGITALE INSTRUCTIEKAART

Met de digitale leskaart houd je snel en gemakkelijk de vorderingen bij. Via de LeerlingApp kan de leerling zijn/haar eigenafspraken, leskaart en facturen inzien.

VLOTTE COMMUNICATIE

Wij reageren altijd binnen 24 uur op een nieuwe of een lopende aanvraag.

EEN RUIM AANBOD

Wij hebben een ruim aanbod. Vraag je de proefles vandaag aan? Dan kan je binnen 2 dagen beginnen met je auto of motorrijles.

2800+
15+
88%
1500+

Motorrijles Den Haag

Leer Motorrijden in de Volgende Steden met Rijschool de Flits

In Den Haag streven we ernaar om motorrijlessen toegankelijk te maken voor iedereen. Met flexibele lesuren en persoonlijke aandacht van onze instructeurs, kun je op je eigen tempo leren en vertrouwen opbouwen op de weg. Of je nu in het drukke stadsverkeer wilt leren navigeren of de uitgestrekte wegen van het platteland wilt verkennen, we staan klaar om je te helpen jouw motorrijvaardigheden te ontwikkelen in Den Haag en de omgeving.

Neem vandaag nog contact op met Rijschool de Flits voor meer informatie over onze motorrijlessen of vraag een gratis proefles aan.

Ontdek Onze Motorrijles in Jouw regio

Wil je de vrijheid van motorrijden ervaren? Rijschool de Flits is actief met motorrijlessen in de volgende steden:


Leer Autorijden in de Volgende Steden met Rijschool de Flits

Bij Rijschool De Flits begrijpen we dat iedereen een unieke leerstijl en agenda heeft. Daarom bieden we flexibele lessen die zijn afgestemd op jouw behoeften.
Of je nu liever 's avonds of in het weekend lest, of je snel wilt vorderen of liever op je eigen tempo leert, wij hebben een lesplan dat bij jou past.
Met onze persoonlijke aandacht en maatwerklessen, zorgen we ervoor dat je comfortabel en zelfverzekerd achter het stuur zit bij elke les.

Bij Rijschool De Flits bedienen we met trots een breed scala aan gebieden in en rond Den Haag, zodat je op elke locatie kunt vertrouwen op onze professionele en persoonlijke rijlessen.

Rijschool Den Haag

Ontdek Onze Rijschool in Jouw regio

Wil je snel en Voordelig je rijbewijs halen? Rijschool de Flits is actief met autorijlessen in de volgende steden:

Veel geslaagden gingen je voor!