Snel en voordelig je motorrijbewijs halen in Zoetermeer Welkom bij rijschool de Flits, waar we jouw reis naar motorrijden in Zoetermeer graag begeleiden.

Dé beste Motorrijlessen in Zoetermeer!

Ontdek de beste Motorrijschool en ontvang professionele motorrijlessen in Zoetermeer. Leer veilig en zelfverzekerd rijden met ervaren instructeurs. Boek nu jouw motorrijles!

Gratis Motorproefles Zoetermeer Proefles
Proedleszelf Rijopleiding AVB
Rijopleiding AVD Rijopleiding AVD
 • Motorrijles Zoetermeer
 • Groep motorrijlessen in Zoetermeer
 • Rijschool Zoetermeer
Eind Resultaat

Motorrijlessen in Zoetermeer

Ben je klaar om de open weg te verkennen op twee wielen? Bij rijschool de Flits bieden we motorrijlessen aan in Zoetermeer die zijn ontworpen om jou veilig en zelfverzekerd te maken op de weg. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden, of je nu een beginner bent die net begint of een ervaren rijder die zijn vaardigheden wil verfijnen.

Ben je klaar om te beginnen met motorrijlessen in Zoetermeer? Boek vandaag nog je proefles bij de Flits en ontdek de vrijheid van motorrijden. Start je avontuur vandaag!

GRATIS Proefles
Motorrijles in Zoetermeer Motorrijlessen in Zoetermeer Motorrijschool Zoetermeer

Motorrijles Tarieven

LOSSE PRIJZEN

55,-
 • Gratis Proefles
  bij aanschaf van een leerpakket
 • AVB Examen €220,-
 • AVD Examen €320,-
 • Theorie leerstof (online) € 60,-

*Voordeelpakket 1*

1520,-
 • Gratis Proefles
 • 20 uur (10 rijlessen van 2 uur)
 • Gratis theorie leerstof t.w.v. €60,-
 • AVB + AVD Examen
 • GRATIS AVB Herexamen

*Voordeelpakket 2*

1799,-
 • Gratis Proefles
 • 30 uur (15 rijlessen van 2 uur)
 • Gratis theorie leerstof t.w.v. €60,-
 • AVB + AVD Examen
 • GRATIS AVB Herexamen
Waarom kiezen voor onze motorrijlessen?
Ervaren Instructeurs

Onze instructeurs zijn gekwalificeerden en ervaren. Ze bieden niet alleen deskundige begeleiding, maar ook een vriendelijke en ondersteunende leeromgeving.

Flexibele Planning

We begrijpen dat je een druk leven hebt. Daarom bieden we flexibele lestijden aan die passen bij jouw schema, zodat je kunt leren wanneer het jou uitkomt.

Betaalbare Tarieven

Onze motorrijlessen zijn betaalbaar en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We geloven dat iedereen toegang moet hebben tot kwalitatief hoogwaardige rijlessen.

Digital Instructiekaart

Met de digitale leskaart houd je snel en gemakkelijk de vorderingen bij. Via de LeerlingApp kan de leerling zijn/haar eigenafspraken, leskaart en facturen inzien.

Persoonlijke Aandacht

Onze instructeurs geven elke leerling persoonlijke begeleiding om ervoor te zorgen dat je op je eigen tempo kunt leren.

Veiligheid Voorop

Onze motorrijlessen zijn betaalbaar en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We geloven dat iedereen toegang moet hebben tot kwalitatief hoogwaardige rijlessen.

1500+
15+
93%
82%

Bij onze motorrijschool in Zoetermeer bieden we niet alleen motorrijlessen voor standaard motorfietsen, maar ook voor A1-motoren. Onze ervaren instructeurs begeleiden je op een zorgvuldige en professionele manier door het leerproces, waardoor je vertrouwd raakt met het rijden op lichtere motorfietsen die voldoen aan de A1-categorie.

Het A1-rijbewijs opent de deur naar de vrijheid van het motorrijden, speciaal ontworpen voor jonge rijders en beginners die hun passie voor motorfietsen willen verkennen. Met een A1-rijbewijs kun je motorfietsen besturen met een cilinderinhoud tot 125cc en een maximaal vermogen van 11 kW (15 pk). Hoewel deze categorie misschien beperkt lijkt, biedt het nog steeds een ongeëvenaarde vrijheid op de weg.

Ontdek onze op maat gemaakte A2 motorrijlessen bij onze rijschool in Zoetermeer Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden door het leerproces, waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van essentiële rijvaardigheden en het bevorderen van veiligheid op de weg. Met onze flexibele lesaanpak en professionele begeleiding, ben je goed op weg om je A2-rijbewijs te behalen en te genieten van de vrijheid van motorrijden.

Het A2-rijbewijs is een stap vooruit voor motorliefhebbers die klaar zijn om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Met het A2-rijbewijs kun je motorfietsen besturen met een vermogen tot 35 kW (47 pk) en een vermogen-gewichtsverhouding van niet meer dan 0,2 kW/kg. Dit biedt een perfecte balans tussen kracht en beheersbaarheid, waardoor je de mogelijkheid hebt om te genieten van krachtige prestaties terwijl je nog steeds binnen veilige grenzen blijft.

Bij onze rijschool in Zoetermeer bieden we ook motorrijlessen voor het A-rijbewijs, waarmee je volledige toegang krijgt tot motorfietsen van elk vermogen. Onze ervaren instructeurs begeleiden je met deskundige instructie en professionele begeleiding, zodat je zelfverzekerd en veilig de weg op kunt. Met onze op maat gemaakte lespakketten en flexibele lesuren, ben je goed op weg om je A-rijbewijs te behalen en te genieten van ultieme vrijheid op twee wielen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Het A-rijbewijs opent de deur naar een wereld van grenzeloze mogelijkheden op de weg. Met dit rijbewijs kun je elke motorfiets besturen, ongeacht het vermogen, waardoor je de vrijheid hebt om je passie voor motorrijden volledig te verkennen. Van krachtige sportfietsen tot comfortabele tourmotoren, het A-rijbewijs geeft je de mogelijkheid om te genieten van elke rit op jouw eigen voorwaarden.


Veelgestelde Vragen

Door het grote aantal rijinstructeurs is de wachttijd kort, binnen 2 dagen kan je beginnen met jouw rijlessen.

Op basis van de resultaten van een proefles kan de intructeur een inschatting maken hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben.

Wij geven rijlessen door de weeks en ook in het weekend van 08.00 uur t/m 22.00 uur.

Een Losse motorrijles kost €50,- en duurt 60 minuten. Let op: Bij veel rijscholen duurt 1 les maar 50 minuten.
Als je het tarief van €45,- voor 50 minuten omrekent naar een tarief voor 60 minuten, dat kom je uit op een tarief van €54,-

Ja de proefles is zeker vrijblijvend! Wij werken graag samen met mensen die het leuk en prettig vinden om met ons te werken. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze motorrijschool.