Welkom bij Rijschool de Flits - Veelgestelde Vragen (FAQ)

Welkom bij Rijschool de Flits Voorburg, jouw partner op weg naar een geslaagd rijopleiding! We begrijpen dat het behalen van je rijbewijs een spannende stap is, en we zijn hier om al je vragen te beantwoorden. Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen:


Wat voor soort rijlessen bieden jullie aan in Voorburg?

Wij bieden zowel auto- als motorrijlessen aan in Voorburg, Leidschendam, Den Haag en de omgeving. Onze ervaren instructeurs staan klaar om jou te helpen bij het behalen van je rijbewijs, ongeacht of je een auto- of motorrijder wilt worden.

Wat is de wachttijd voordat ik kan beginnen met rijlessen?

Door het grote aantal rijinstructeurs is de wachttijd kort, binnen 2 dagen kan je beginnen met jouw rijlessen.

Bieden jullie ook spoedcursussen aan voor rijlessen in Voorburg?

Ja, wij bieden spoedcursussen aan voor zowel auto- als motorrijlessen in Den Haag. Als je snel je rijbewijs wilt halen, kunnen we een intensief lesprogramma samenstellen dat past bij jouw behoeften en beschikbaarheid.

Kan ik gebruikmaken van een proefles voordat ik me inschrijf voor rijlessen?

Absoluut! We moedigen al onze potentiƫle leerlingen aan om een proefles te nemen voordat ze zich inschrijven voor rijlessen in Voorburg, Den Haag en de omstreken. Dit geeft jou de kans om onze instructeurs te ontmoeten, onze lesmethoden te ervaren en een idee te krijgen van wat je kunt verwachten tijdens je rijopleiding.

Hoe kan ik mij inschrijven voor rijlessen bij jullie rijschool in Voorburg?

Inschrijven voor rijlessen bij onze rijschool in Voorburg is eenvoudig. Neem gewoon contact met ons op via telefoon, e-mail of vul ons online inschrijfformulier in. We plannen dan graag een kennismakingsgesprek en een proefles voor je in.

Kan ik kiezen tussen een handgeschakelde of automatische auto voor mijn rijlessen in Voorburg?

Ja, we bieden zowel handgeschakelde als automatische auto's voor rijlessen in Den Haag, Voorburg en omstreken. Afhankelijk van je voorkeur en behoeften kunnen we je helpen bij het kiezen van het juiste type auto voor jouw lessen.

Bieden jullie ook rijlessen aan in de avonden of in het weekend in Voorburg?

Ja, we begrijpen dat veel mensen drukke schema's hebben, daarom bieden we rijlessen aan in de avonden en in het weekend in Voorburg, Den Haag en omstreken. We streven ernaar om lessen aan te bieden op tijden die voor jou het meest geschikt zijn.

Kan ik een rijles cadeau geven aan iemand anders in Den Haag?

Ja, je kunt rijlessen cadeau geven aan iemand anders in Den Haag en de omstreken. Neem contact met ons op en we helpen je graag bij het regelen van een cadeaubon voor rijlessen bij onze rijschool.

Wat moet ik meenemen naar mijn eerste rijles in Den Haag?

Voor je eerste rijles in Den Haag hoef je alleen je geldige identiteitsbewijs mee te nemen. Onze instructeurs zullen je voorzien van alle benodigde materialen en uitrusting voor de les.