Welkom bij Rijschool de Flits

Rijschool de Flits bestaat al sinds 2009 en staat voor pure kwaliteit en continue innovatie. Het is een jong en dynamisch rijschool waarbij ouderwetse waarde en normen nog gelden.

In 2009 zijn wij gestart met het verzorgen van rijlessen in Voorburg. Steeds vaker kregen we de vraag of wij ook motorrijlessen konden verzorgen. Dat doen we ook!!

Motorrijlessen

Onze bedrijfsfilosofie:

‘Doen’ zit in onze aard! Geen moeilijke verhalen of valse beloftes. Blijf persoonlijk en blijf betrokken; doe het gewoon en doe het vooral goed! Zo simpel kan het zijn.

Autorijden is onze passie!

Als actieve autorijder weten wij wat belangrijk is voor je rijopleiding en staan je met raad en daad bij.

15 Jaar ervaring

Onze rijinstructeur gaat jou optimaal voorbereiden voor je rijbewijs, Op die manier ga jij met een zeker gevoel je examen in!

Aan het juiste adres

Wij zorgen dat je vlot veilig en zelfstandig kan deelnemen in het verkeer!

Waarom voor Ons Kiezen?
ERVAREN INSTRUCTEURS

Onze instructeurs zijn gekwalificeerd en ervaren. Ze bieden niet alleen deskundige begeleiding, maar ook een vriendelijke en ondersteunende leeromgeving.

FLEXIBELE LESUREN

We begrijpen dat het leven druk kan zijn, daarom bieden we flexibele lesuren aan. Of je nu 's ochtends, 's avonds of in het weekend wilt lessen, wij zijn er voor jou.

BETAALBARE TARIEVEN

Kwalitatieve rijlessen hoeven niet duur te zijn. We bieden betaalbare lespakketten aan, zodat rijden toegankelijk is voor iedereen.

DIGITALE INSTRUCTIEKAART

Met de digitale leskaart houd je snel en gemakkelijk de vorderingen bij. Via de LeerlingApp kan de leerling zijn/haar eigenafspraken, leskaart en facturen inzien.

VLOTTE COMMUNICATIE

Wij reageren altijd binnen 24 uur op een nieuwe of een lopende aanvraag.

EEN RUIM AANBOD

Wij hebben een ruim aanbod. Vraag je de proefles vandaag aan? Dan kan je binnen 2 dagen beginnen met je auto of motorrijles.

2800+
15+
88%
1500+

Beginnerslessen: Voor diegenen die nog nooit achter het stuur hebben gezeten, bieden wij uitgebreide beginnerslessen om je vertrouwd te maken met de basisprincipes van het autorijden. Opfriscursussen: Als je al een tijdje niet hebt gereden en je vaardigheden wilt opfrissen, bieden wij opfriscursussen aan om je zelfvertrouwen op de weg te herstellen.

Examenvoorbereiding: Onze instructeurs zullen je begeleiden en voorbereiden op zowel het theorie- als het praktijkexamen, zodat je vol vertrouwen het rijexamen kunt afleggen.
Bij Rijschool de Flits bieden we niet alleen rijlessen, maar ook een ervaring die is afgestemd op jouw behoeften en waarbij discretie en professionaliteit voorop staan. Begin vandaag nog met jouw rijavontuur en kies voor de beste rijschool in Leidschendam en Voorburg!

Bij onze rijschool in Leidschendam en Voorburg bieden we ook motorrijlessen voor het A-rijbewijs, waarmee je volledige toegang krijgt tot motorfietsen van elk vermogen. Onze ervaren instructeurs begeleiden je met deskundige instructie en professionele begeleiding, zodat je zelfverzekerd en veilig de weg op kunt. Met onze op maat gemaakte lespakketten en flexibele lesuren, ben je goed op weg om je A-rijbewijs te behalen en te genieten van ultieme vrijheid op twee wielen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Het A-rijbewijs opent de deur naar een wereld van grenzeloze mogelijkheden op de weg. Met dit rijbewijs kun je elke motorfiets besturen, ongeacht het vermogen, waardoor je de vrijheid hebt om je passie voor motorrijden volledig te verkennen. Van krachtige sportfietsen tot comfortabele tourmotoren, het A-rijbewijs geeft je de mogelijkheid om te genieten van elke rit op jouw eigen voorwaarden.

Bij Rijschool de Flits zijn we gepassioneerd door het aanleren van veilig rijgedrag en het helpen van onze leerlingen om zelfverzekerde en competente bestuurders te worden. Met jarenlange ervaring in het vakgebied, zijn wij toegewijd aan het bieden van hoogwaardige rijlessen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke leerling.

Onze rijinstructeurs zijn gecertificeerd, vriendelijk en geduldig, en ze zullen je begeleiden op elke stap van je rijopleiding. Of je nu een beginner bent of je rijvaardigheden wilt verbeteren, wij staan klaar om je te helpen slagen.

Ons team

Bij Rijschool de Flits zijn we trots op ons toegewijde team van ervaren en deskundige instructeurs.

Elk lid van ons team brengt unieke vaardigheden, passie en expertise naar onze rijschool, waardoor we de best mogelijke leerervaring kunnen bieden aan onze leerlingen.